Mozaiek matjes

De populariteit van de mozaiek matjes is weer helemaal terug. Deze tegels werden in de oudheid al gebruikt ter decoratie, maar tegenwoordig zijn de tegels weer in trek. Tegenwoordig zijn deze tegels in matjes verkrijgbaar. Hierdoor hoeven de tegels niet één voor één op de muur geplakt te worden. Door de matjes toe te voegen aan bijvoorbeeld uw badkamer of keuken, wordt de kamer net wat unieker. Mozaiek zorgt direct voor een stijlvolle, chique en persoonlijk uitstraling. Tevens kan het gebruik van mozaiek de waarde van uw woning verhogen, zeker wanneer u gebruik maakt van natuursteen.

Wij hebben een ruime keus aan matjes van mozaiek voor badkamers, keukens en overige woonruimtes. Hierdoor krijgt uw woonruimte een unieke uitstraling! Het bevestigen van de matjes is gemakkelijk en snel, omdat er een groot oppervlak in één keer tegen de muur bevestigd kan worden.

Bianco Carrara natuursteen mozaiek tegels

Mozaiek natuursteen matjes

De mozaiek matjes van Topmozaiek24 zijn verkrijgbaar in allerlei soorten natuursteen. De mozaiek natuursteen matjes geven uw woonruimte hierdoor een natuurlijke en frisse uitstraling. De matjes kunnen in iedere ruimte gebruikt worden, maar wij zien dat deze voornamelijk gebruikt worden in de badkamer, keuken en het toilet. Hier komen de natuursteen matjes namelijk het beste tot zijn recht. Naast matjes van natuursteen hebben wij ook nog onder andere de keuze uit RVS en aluminium mozaiek tegels en glasmozaiek.

Separator

GRATIS LEVERING

Gratis verzending bij bestellingen vanaf €150

Separator

KLANTENSERVICE

24/7 contact met onze klantenservice

Separator

KWALITEITS GARANTIE

Wij leveren alleen het beste. Niet goed, geld terug garantie.

Mozaiek matjes kopen

Onze mozaiekmatjes kunnen geleverd worden in vierkante losse tegels, maar ook in stroken. Deze matjes worden op gaas geleverd, zodat deze gemakkelijk tegen de muur te bevestigen zijn met tegellijm. Na het aanbrengen van de matjes is het onderhouden natuurlijk erg belangrijk. De mozaiekmatjes dienen net zoals normale stenen goed onderhouden te worden. Het wordt aangeraden om de stenen dagelijks te onderhouden. Gebruik hierbij een schoonmaakmiddel met een minimale pH-waarde van 7. Anders heeft u kans dat het schoonmaakmiddel de voegen aantast. Gebruik te allen tijde geen schurende middelen om uw mozaiekmatjes mee schoon te maken. Gebruik hiervoor een vochtige niet-schurende doek.

Mozaiek tegels leisteen 30x30cm M046 Topmozaiek24

Topmozaiek24

Topmozaiek24 is gespecialiseerd in glasmozaiek en heeft een ruim assortiment. Vraag gerust een gratis sample van 3 verschillende glas mozaiek tegels aan! Bestellingen vanaf 150 euro worden gratis verzonden. Bestelt u voor 14:00? Dan is het dezelfde dag nog verzonden! Neem een kijkje in onze webshop en laat u inspireren.

Onze best sellers